Konu: slm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2008, 12:50 AM   #5 (permalink)
jaunty
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: slm

Alıntı:
nf Nickli Üyeden Alıntı
slm,
ben yeni üyeyim. internette gezerken tesadüfen bu site ile karşılaştım ve hemen üye oldum. müzikleri indirdim. ilk dinlediğim suçluluktu. ve dinlerken gözyaşlarımı tutamadım. içimden hıçkırarak ağlamak geldi. acaba bu durum normal mi? yoksa bana mı özel oldu? deneyimli olan üyelerden bunun sebebini öğrenebilir miyim? ilginize teşekkür ediyorum. müzikleri dinledikçe bakalım neler yaşayacağım çok merak ediyorum. çok güzel ve faydalı bir site olduğuna inanıyorum. emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. daha çok kişiye ulaşması diliyorum.
güzel bir tesadüf olmuş iyki burayı bulmussun..hoşgeldin ve nice güzel paylaşımlara inşallah..
ağlama durumunun bende de aynısı oldu nf.. ben tek bana mı boyle oldu diye sormamıştım kendime...çok daha önceden de bu tarz konulara ilgili olduğumdan sanırım.. bu bir yüzleşme sanırım diye düşünmüştüm..fayda görüyorum diye düşündüm.ve ağlamak çok sıradan bir ağlamak değildi..deşarj olmak gibiydi....fakat şimdi seninle aynı tepkileri verdiğimiz için yüzümde bir gülümseme belirdi..
daha gelişmelerimizin sevinçlerini paylaşmak dileğiyle..
sevgiler
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla