Ynt: siyah inciler eski arkadaşlar, eski konular veya kendisini geliştirmeye açmamış insanlar bizi açmıyor..muhabbetlerinden bir şey anlamıyoruz..diye düşünüyorum..tamam burası sanal alem ve aslında kimse kimsenin ne olduğunu tam olarak bilmiyor..ama ben bu siteden, benimle tanışmak isteyen arkadaşlarıma en azından tanışma şansı verdiğime, hiç pişman olmadım..hepsiyle tekrar tekrar görüşebilirim...aralarından bir kişi çıktı, içsel olarak güvenmedim..ve kendisiyle görüşmedim..önce bir önyargılımıyım dedim ama, msn adresimi dağıttığı için yanılmamışım dedim..yeni bir msn adresi aldım.onuda yasakladım..işte bu kadar..aynı şehirlerde oturan arkadaşlar toplaşın..biraz dertleşin ondan sonrada nasıl ilerleyeceğinize dair birbirinize tüyolar verin..aldık başımızı gidiyoruz.. geçmiş geçmişte kaldı yetişemiyor bize, yeniyi hep birlikte kuralım..bu şekilde kendimize benzeyen insanlarıda çekmemiz kolaylaşır..sadece bir öneriydi..istanbullular buluşuyor..izmirliler buluşuyor..ankara daha buluşmadı..hadi göreyim sizi pişman olmayacağınızdan eminim, hepinize saygılı sevgiler |