Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2008, 02:50 PM   #160 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: siyah inciler

toplantı için iki kişi olmak bile yeter bence..ben geçtiğimiz ay..toplantı düzenledim..beş altı kişi gelecekti..kar yağdı bir kişi gelebildi..iki kişi olmamıza rağmen dolu dolu bir birliktelikti..belkide böylesi daha verimli olacağı için böyle yaşadık o günü, aslında ikinizin ankarada olduğunu biliyorum, bu yüzden toplansın ankaralılar dedim..birbirinize çok iyi arkadaş olacakmışsınız gibi bir duygu var içimde..ama teklifin sizden gelmesini bekledim..benmi yanlış anladım yoksa sizmi yanlış biliyorsunuz..en azından izmir toplantılarını atakan düzenlemedi..ilk toplantıyı biz düzenledik sağolsun atakanda geldi..yani site yönetimi bazında sadece istanbullular için atakan ön ayak oluyor..biz kendi başımızın çaresine bakıyoruz..atakanda vakti varsa, gelebilirse geliyor..( yanlış biliyorsam atakan düzeltir nasılsa).... çok özel durumlar yaşayan ve yeteri kadar ah vah ettikten sonra..bu böyle gitmez deyip çözüm arayan ve bulan özel insanlarız..nasıl burada birbirimizden dirsek temasını eksik etmemeye çalışıyorsak..reel hayattada bunu yapmanın faydası var diye düşünüyorum..zaten önümüz yaz ..bakarsınız ben katılırım size..inşallah..