Merhaba ,dün bizim tefon hattları değiştiği için nete giremedim.Aman ben size neçok alışmışım.Bişeyler yazmak ,okumak ,paylaşmak ben artık neçok şey yapıyormuşum .Artık sadece kitap okumuyorum.Bi çok arkadaşım var. Onlarla olan paylaşımlarımda var.Ben geçen sene çok yalnız kalmışım keşke geçen sene girseymişim.Bilgisayar kullanmayı öğreneli bikaç ay oluyor ama iyi gidiyorum .Ben biraz teknoloji özürlüyüm çabuk kabullenmem ama bunu sevdim.Telefonla hala barışamadım oda benim dışarda iken kimse tarafından rahatsız edilmek istemememden kaynaklanıyor.Annem ve eşim ben dışarda iken çok sık arıyorlar onlara tepki olsun diye telefonum yok .Hayal'ciğim güzel sözlerin için teşekür ederim .Buranın en güzel yanı sizler gibi insanlarla bir arada olabilmek.Sizlerle görüşmedik ama sanki yıllardır görüşüyoruz gibi geliyor.Ortak sorunlara ortak çözümler bula bildiğimizi görmek çok güzel .Bazen insan kendini nesli tükenmiş dinazor gibi hissediyor.Yalnız olmadğını bilmek iyi geliyor.Benim günlüğüm sanki kendimle yüzleşmem gibi içimde şimdiye değin dile getiremediğim yüksek sesle söyleyemediğim sözlerin dökülmesi oldu.Arasıra dönüp bakıyorum ayrıca kuzumuda takip ediyorum .Ondaki değişim süper kendine hedefler koymaya başladı.Dün sedona yöntemine başladım .Benim bırakmam gereken çok şey var.Ama başlamak bitirmenin yarısı hadi bakalım Serpil yolun açık olsun.