Sevgili Defduru'cum Mustang senin mesajını okuyunca çok duygulandı ve ağladı(müzevir ben:)...
Senin kızlarda,senin gibi altınkalpli,düzgün,sevgisini sınırlamayan,araya duvarlar örmeyen bir anneye sahip oldukları için büyüyünce ne kadar şanslı(hatta şimdi bile böyle düşünüyorlardır eminim,çünkü çocuklar herşeyi hissederler ve bilirler)olduklarını görecekler ve sana bunu bütün güçleriyle hissettireceklerdir...Mustang'a ben ne kadar hissettiriyorum bilmiyorum ama böyle düşünüyorum...
Sizlerde,hayal ablada,sende annemde,siyahta en sevdiğim en taktir ettiğim şey;sizin annelerinden görmediğiniz sevgiyi,onların hatalarından ders alıp,bizlere daha temkinli,daha sınırsızca sevgi olarak sunmanız oldu...Sizlerin anneleriniz(her ne kadar,onların ne yaşadığını bilmesemde aşağı yukarı tahmin ediyorum çünkü benim anneannem öyle)kendi annelerindende aynı sorunları yaşamışlardır ve bunlardan ders almayıp,çocuklarına aynen annelerinin onlara yaptığını uygulamışlardır...Kendi yaşadığı acıları çocuklarınada yaşatmışlardır...Sizler bizlere öyle anneler olmadığınız için hepinize,başta kendi annem Mustang'a,Hayal ablaya,Siyaha,Sana ve bu sorunları yaşayan başka sitede arkadaşlar var ise hepinize; çocuklarınız adına teşekkür ederim...