Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2008, 09:59 PM   #394 (permalink)
YAZGÜLÜ_81
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Merhaba sevgili günlüğüm,
uzun süredir yazamamıştım, günlük koşuşturmalar, iş güç derken kendime vakit ayıramadığımı farkettim bu günlerde, neyse ki yorucu bir maratonu atlatmış bulunmaktayım, annem rahatsızdı ve hastanedeydi, fizik tedavi görüyordu, dolayısıyla, evin bütün sorumluluğu, kızım , kardeşim , babam ve bir de çalışma hayatı, oldukça yorucu günlerdi ve tam da tükenmek üzereyken, annem nihayetinde çıktı hastaneden ve yine hep birlikteyiz, bu akşam şöyle derin bir oh çektim, omuzlarımdan bir yük kalktı sanki, aklım kızımda kalmadan işime rahatça gidip gelicem ve eve geldiğimde yemekler yapılmış, evde annemin sıcak gülümsemesiyle karşılaşıcam, bu kısa ayrılıkta elbette ki anne kıymetini çok daha iyi anladım ve bir de şunu anladım ben gerçekten çok güçlü biriyim.
Bu günlerde nedenini bilmiyorum ama , herşeyden bir bıkkınlık geldi bana, herşey aynı geliyor gözüme, düşüncelerimi de değiştirdim diyorum, herşey yine aynı sanki, biraz işimde problemler var sanırım onlar canımı oldukça sıkıyor ve özgürlüğüm kısıtlanmış gibi , yoğun çalıştığım için, sosyal hayata hiç vakit kalmıyor, varsa yoksa iş ve ev, sanki nefes alamıyorum, ben nasıl gencim, nasıl insanım diyorum, gezmek , eğlenmek benim de hakkım ve en büyük teselliyi yine kendi kendime veriyorum , hadi yüreğim ha gayret , hele sıkı dur hele sabret diye , bu günlerde geçici , daha iyi günler hayal ediyorum ve diyorum ki herşey aynı ve sıkıcı geldiğinde , mevsimler değişiyor, güneş doğup batıyor, herşey bir denge ve düzen içinde işliyor, sana yaşamak mı zor geliyor , güne güzel başlayınca güzel gidiyor , fakat olumsuz düşününce kendini bırakınca herşey çok daha zorlaşıyor, ben baktım ki kendimi yorgun hissediyorum, hemen telkinlerimi açıyorum ve toparlanıyorum, çok kötü durumda bile olsam çok işe yarıyor,kendimi öyle iyi tanıyorum ki neyin iyi geldiğini çok iyi çözdüm , her ne kadar aklımın içinde iki kişi varmış gibi olsa da zaman zaman doğru yolu buluyor içimdeki iyi ben , ben de bir ben var ki benden öte benden ziyade............................................ ................................................