Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2008, 10:10 PM   #395 (permalink)
YAZGÜLÜ_81
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Gelelim çekim yasasına, bu konuda kendimce araştırmalar yaptım , kitaplar okudum, bu yasayı çalıştırdığıma inandım,ufak olaylarda gerçekten başarılı oldum, yaptığım olumlamaların etkilerini gördüm, bilinçaltımızın muhteşem gücünü öğrendim, hiçbirşeyi unutmadığını, hayat boyunca herşeyin orada gömülü olduğunu biliyorum, affedemediğimle yüzleştim , onu affetmeye çalıştım, onu da anlamaya çalıştım, epey yol katettiğime inanıyorum, telkinler, kişisel gelişim kitapları, araştırmalar derken , çok olumlu , sevgi dolu ,neşeli , pozitif bir insan oldum, ara sıra benim de eksilerim olsa da, değiştiğime inanıyorum,acılardan ders çıkarmayı öğrendim, yeniden hayata tutundum ve yeniden sevip sevilmeyi istiyorum, dileğim gerçekten huzurlu, mutlu bir yuva kurmak, idealimdeki, gönlümdeki eşi kendime doğru çekmeye çalıştım , dileğim biraz gecikti sanırım , ya da yolda , artık olumlamalardı, dileklerdi bir kenara bırakmayı düşünüyorum ve ben dileğimi diledim ,istedim , geleceğine inanıyorum bana ve hakkımda en hayırlısını yüce Allahtan bekliyorum , kendimi tamamen Allahın takdirine bıraktım , çünkü o kalbimdekini biliyor