Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2008, 11:25 AM   #4 (permalink)
gökhanavcı
Teğmen

Tesekkür: 0
23 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökhanavcı is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: THE SECRET SIRRI KİMDEN ÖĞRENDİ

ilk öncelikle teşekkürler benim burda anlatmak istediğim the secreti kötülemek değildi veya hristiyan müslüman ayrımıda değil zaten böyle şeylere karşıyım the secret benim baş ucu kitaplarımdan biridir diğeride mümin sekman herşey seninle başlar ben şunu demek istedim the secretin bize anlattığı okadar güzel ki bukadar güzel ve özel olmasının sebebi yüce kitapta bile aslında bize bunlar anlatıyo evet iarkadaşlarımıza demek istediğim şu bunu sen biliyosun bende ama şunuda biliyorum the secre ti sadece çok zengin olmak için öğrenmek isteyen arkadaşlarda var evet maddiyata çok ihtiyacımız var amasevgi saygı ve içsel barıştan sonra gelmeli ben bunlar için yazdım özellikle hayal senin shamanicin fikirleri çok güzel yazılarınızı okuyorum sürekli eğer bi yanlış anlaşılma varsa özür dilerim ama gerçekten anlatmak istediğim buydu bu arada ya bende bugün bi isteksizlik var bu geçmiş üzüntülerin verdiği olumsuzluk mu