hayal abla ya valla çok değerli birisin inan okadar içten yanıtlamışsın ki teşekkürler ya isteksizlik derken şunu frakettim aklıma olumsuz bişey geldiğinde hemen beynim uyarıyo adeta yani olumsuzluğun farkında oluyorum benim müthiş bi özgüven sorunum var mesala bi ortama girdiğimde ego su güçlü insanların yanında sesim nerdeyse titrek ve ksık çıkar bayılacakmışım gibi olurum karamsarlık okadar baskın ki anlatamam tabi şimdi geçmeye başladı çok uatngacım ya sürekli insanlar ne der diye düşünüyorum ama içimden bişeyler bunu kaldırmıyo yani kabuğumdan çıkmak için adeta içimdeki sosyal benle içimdeki aktif olan antisosyal ben arasında müthiş bi kavga var tabi heraman vazgeçiyorum ama yetenekelerimi kendime saklemek yerine değerlendirmek istiyorum bir mucize yaptım benim msnde 100 yakın arkadaşım var tanıştığı inan tabi aslında herkeste korku huzursuzluk hüküm sürüyo galiba onlara okadar yardım ettimki yarıdan fazlası şunu diyo sen benim hayatımı değiştirdim şimdi artık hiç bişeyden korkmuyorum okadar rahatlatıyosun ki insanı deeğrli olduğumu anladım hiç bi sorunum yok diyolar bende bi özellik var çok kısada olsa konuştuğum bi insanın kişiliğini hemen anlatıyorum ona inanamıyolar sen beni tanıyosun kesin diyolar sonra zaten çoğu herşeyini paylaşıyo çoğu bana sen psikoloğumsun diyolar ama ben kemdime yapmam gereken şeyleri yapamıyorum karşıdaki insanıçok kolay motive ediyorum ama kendimi nede n motive edemiyorum bi türlü anlamıoyrum bunu işte bu yüzden artık kendi kendimnde yaşam kaynağı olursam ozaman dünya benim olur ama değişyo herşey farkındayım