Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU bnde tek ben böleym sanırdım kurtulmak istiyorum şu tekrar eden saçma sapan beni gereksiz yere üzen düşüncelerden elbetteki obsesiften bahsediyorum ben öle ev düzenli olsun felan gibi düşünmüyorum mesela bana bişey mid eiler onun on kere düşünürüm onlada kalmıyorum böle bi durumda ne yapmalaıyım die sürekli birilerine karşı kndimi hazırlıyorum halbuki hayatı akışına bırakmak lazım. bu huymdan kurtulcam gerçekten istiyorum aaaaa ne bu cnm yok şu şöle dedi yok bu durumda böle yapm bu böleyse bu nie böle yok ben çok mu yanlş yapıyoyom benmki brde sürekli kndi davranşlarımı takıyorum acaba böle dedm die böle yaptım sıkıldım artıkk derse zor konsNTRE OLUYORUM.ama söz verdmmm yaa kndime. kndime güven eksikliğimi ne varki ondan insnların lafşlarını bu kadar dikkate alıyom bi ara kndi kndime kuruntular üretiodum içimde sebebini blmediğim bi sıkıntı. kndimi bi ara çok ezilmiş önmsiz insan gibi hissediodum aşağılık duygusu herlde saçma ama istemeden oluyodu ama şmdi karar aldm hep alırım kndime gvenip kndimi önmli hissetcemm ki zaten öleim herkes kadar . derste sürekli bu kndine güven konusuyla ilgili düşünüommm ama öle saçma gereksiz ki ama bnm içime sıkıntı yapmaya değiyor inşş kurtulcammmm dualarınızı bekliyorum |