Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2008, 02:31 PM   #119 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Sevgili Mustang, Hayal Abla ve Sycorox günlüğümü açtığımda sizlerden gelen güzel mesajlar beni çok mutlu etti. İnşallah bende Mustang gibi bir anne olurum ve kızlarımda Sycorox gibi beni anlayabilirler.Sizleri çok seviyorum........

Geçen gün kuzenime gittim. Onunla annelerimizi çekiştirdik biraz. Ben annemle ilişkimden bahsettim o da teyzemle (yani annesiyle) ilişkisinden. Annem ve teyzem aslında çok benzemeselerde aynılar hatta küçük teyzemde sevgilerini gösteremiyorlar sanki sevgilerini gösterdiklerinde bi sarılıp öptüklerinde bişeyleri kaybedeceklermiş gibi geliyor onlara. Küçük teyzemin şu anda 14 yaşında bir kızı var. Bunda birkaç yıl önce onlarda oturuyoruz çocuk sürekli benim kucağımda öpüyor beni, bende çok seviyorum onu bende öpüyorum. Teyzem dayanamadı yeter bana sıkıntı geldi dedi. Rahat bırak biraz insanları dedi. Çocuk şöle bi afalladı. Dedim bırak ben çok mutluyum istediğim için öpüp seviyorum onu ben sıkılmadımki sana ne oluyor. Çocuk dönüp dediki annem beni hiç öpmez ben öpsem yeter der sevmez böyle şeyleri. Dedim boşver beni istediğin kadar öpebilirsin ben de seni sen istediğin kadar öperim. Yani çok uzattım annemler 3 kız kardeş üçüde aynı sevgi fakiri. Kuzenimle o gün aslında sorunun annaneye dayandığına karar verdik. Benim annem şimdi benim kızlara deli oluyor çok seviyor onları hergün gibi arayıp kızları soruyor. Ama ben ananemden böyle bişey görmedim. Kurban bayramında gittiğimde pek bi sarıldı bana garip geldi. Ananem annesiz büyümüş küçük yaşta annesini kaybetmiş daha sonra babası yeniden evlenmiş. Evlendiği kişi aslında ananemin teyzesi ama üvey annelik yapmış ve sevgisiz bir çocukluk geçirmiş. O çocuklarına sevgi verememiş yada gösterememiş. Bizimkilerde bize, bu eksik yönü hiç görememişler. Ben böyle olmayacağım çünkü bir çocuğun en büyük ihtiyacının sevgi olduğunu ve onların sevgiyle beslendiğini biliyorum. Sevmek ve dokunmak en güzel şey .