Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2008, 09:44 AM   #98 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canımın içi ben istisna olan anneleri sevgiyle yaklaşanlar olarak görüyorum.Çünki artık ülkemizde her konuda büyük bi kavram kargaşası yaşanıyor.Anneler baskı yapmamak adına öyle büyük özgürlük veriyorlarki aman be git evinde ne yaparsan yap benden uzakdur diyorsun.Ben bazı çocuklu arkadaşlarımla ilişkimi kestim .Bana geldiklerinde sanki benim evim çocuğun oyun bahçesi sanki ben onların arkasını toplamak zorundayım.Bende iki çocuk büyüttüm hiç kimseye bi zarar vermedim gittiğim yerlerde saygı ile karşılandım çocuklarımda hep örnek gösterildi.Ben onlarla oturup saatlerce konuştum onları sevdim okşadım,kokuBenim yiğenim larını içime çekdim doyadoya yaşadım onları ama sınırların olduğunu da gösterdim.Ben şimdiki annelerde bunu göremiyorum çocukları şımatmakla onları sınırsız bırakmakla çocukları boşlukta bırakıyorlar.Ben inanıyorumki çocuklar sıkı kalıplarolmadan belirli sınırlarda çok daha iyi yetişiyorlar.Anneannem hep baskısız yongayı yel alır derdi.Benim yiğenim öyle sınırsızki hiç bişey artık onu mutlu edemiyor.Anne babanın koymadığı sınırları o onlara koyuyor.Bide annesi ona bebek gibi davranınca acayip bişey oluyor.Benim bazı kelimelerin içinin boşltılmasınave herkes tarafından kulanılmasındanda rahatsızım.Eskiden aşkım aşıkların birbirleri için söyledikleri diğer insanların biraz utanarak baktıkları bi kelime idi şimdi ohoo herkes kulanıyor artık anlamsız gibi geliyor.Canım Hayal'im ben buradan seni hiç tanımama rağmen benimle aynı şeyleri çocuğuna yaptığını tahmin edebiyorum.Bizler toplumda rol model olan insanlardanız.Bizden örnek alanlarda sadece kelimelerimizi alıp içindeki sevgiyi almazlarsa içi boşalmış olur.Biz de hep görüntü var ses yoktur .Ben çevreme bakıyorum öyle sığ yaşayan insanlar varki boşa geçmiş hayatlar olarak yaşayıp gidecekler.Bizler nekadar şanslıyızki kendimizin farkındayız .Ben buradaki arkadaşlarımın yazdıkları kelimellerden bile o sıcaklığı hissediyorum.Bizlerin bile en yakınlarında bu karmaşa yaşanıyorsa Allah sonumuzu hayra getirsin ....