Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2008, 11:37 AM   #102 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canım Hayal'im beni yine duygulandırdın.Ben inanıyorumki seninle biraraya gelsek sadece bakışarak bile birbirimizle anlaşacağız.Benimde çocuklarım vardır .Ben senin kadar sesizde durmam arasıra AMAN BE diye bağırım.Artık okadar beni tanıyorlarki aramızda oyun halini aldı.Benimde içimde bu annelerin hak hukuk meselesi yaram var .Benim çok sevdiğim canım Meral ablam çok iyi fal bakar bana bigün fal baktı ve annene3soru soracaksın dedi.O soruları söyledikçe ben cevapları verdim.Ama yinede sor dedi .Bende Ankaraya dönünce ilk iş anneme cevaplarını bildiğim soruları sordum.Anne beni seviyormusun cevap biraz seviyorum biraz sevmiyorum.Anne bana hakkını helal ediyormusun? Biraz ediyorum biraz etmiyorum.Anne benim eşimi seviyormusun?Hiç sevmiyorum.Bunlar benim cevaplarını bildiğim sorular olmasına rağmen benibin parçaya böldü.O gün aramızdaki duvardan baktığımızda birbirimiz görebiliyorduk ama ogünden sonra çin seddi halt etmiş.Ben ogün hayatımın en zorgünlerinden birini yaşadım gözümün yaşı hiç durmadıSanki annem benim için o gün öldü.Hala aynı şeyleri söylüyor ama yemezler artık beni elinde tutmak için yaptığını biliyorum.Onun içinde üzülmüyorum.Canım ablamın bana en büyük iyiliğidir.Beni o gün annemle yüzleştirdi eğer beno günü yaşamamış olsaydım hala annemin gönülü kölesi olacaktım.Benim hayatımda alamadığım anlayamacağım bir anne kendi kanından canından olan kendi hayat verdiği bir canlıya nasıl bu kadar düşmanlık yapa bilir.Ben bunu 10sene önce yaşadım.Artık aştım ama sanki o an gökdelenin tepesinden düşmüş gibi hasar aldım iyileşmem uzun zaman aldı.Ben de çocuk halimle ona çok emek verdim.Allah çocuklarımızı bizlere emanet veriyor çocuklarında ana baba üstünde çok hakları vardır.Ben anneme hakımı helal ediyorum çünki benim gönlüm zengin ben kimseye hakımı sayıyla parayla veya ölçüyle vermem ben sadece veririm.Çocuklarımı hep karsılıksız sevdim .Onları sadece kendileri olmaları için uğraştım Allaha milyonlarca şükürlerki bana çok iyi iki evlat verdi.Onları çok sevdim ve çokta seveceğim .Benim en büyük şansım babam gibi bir rol modelim var.Babamın gözlerine baktığımda gördüğüm sevgiyi çocuklarıma yansıtım.İyki babam vardı ve bana sevmeyi öğreti.Bana bu olayı anlatığımda boş ver sen hayatın boyunca iyi bir evlat oldun .Ben sana hakımı sonuna kadar helal ediyorum dedi.Benim alçılarımı söküp attı beni yeniden ayağa kaldırdı.Canım babam onu çok seviyorum.Sevginiz ve seveniniz bol olsun.