Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2008, 06:20 PM   #36 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Smyrna Günleri...

Alıntı:
smyrna Nickli Üyeden Alıntı
geçmişimle yüzleştim. oldukça sarsıcı oldu. içimde ne varsa döktüm herşeyi. affedemediğim kim varsa herkesi affettim. ama en önemlisi kendimi affettim. yaptığım hatalar için affettim kendimi. yaşadığım herşeyin bir sebebi olduğunu biliyorum.iyi veya kötü. yaşadıklarım için şükrediyorum. hiç birşeyle ilgili pişmanlık yok içimde. herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle oldu. bunları kabullenmenin bu kadar kolay olabileceğini tahmin bile edemezdim.
yine içimde biraz huzursuzluk var. ama bu kadarıda normal. herşey yerli yerine oturdu şimdi. hem çok karmaşık hem çok basit. daha doğrusu galiba şöyle: yaşadıklarım hislerim karmaşıktı ama geldiğim yer basitlik daha doğrusu sadelik belkide.
o kadar rahatladı ki kafam. bi o kadarda yorucuymuş aslında. bütün enerjim bitti sanki. vücudum bile yorgun.
herkesi azad ediyorum kimseye kızgın diilim en başta da kendime. herkesi anlayışla karşılıyorum. umarım bu hisler geçmez...
bu hisler seni arada yoklasalarda umursama..o, eski alışkanlık..hani suçlamaya alışkınız ya..ondan..böyle böyle kendimizi rahat bıraktıkça kendimize hata yapma hakkı tanıdıkça, sezgilerimiz rahatlıyor ve güçlenerek öne çıkıyor...dolayısıyla hatalar hayatımıza tamamen veda ediyor...bize hata yaptıran, hata yapmamaya çalışmak...hata yapmamaya çalıştıkça..bakış açımız daralıyor ve hataya odaklandığımız içinde yapıyoruz üst üste..sana karşı hata yapanlarda senin gibi.hata yapmamak için uğraştıkça hataların davranış biçimi haline geldiğini fark edemiyorlar..bazı dangalaklar vardır..çamları küüt küüüt devrir ondan sonrada ay şimdi ben buna naptımda darıldı derler..hata yaptığının bile bilincinde değildir..affetmişsin ya..en doğrusunu yapmışsın..onlarla uğraşıp kendi canını yaktığına değmez..için tekrar acırsa yine öyle düşün, bu mesele benim canımı yakacak kadar büyükmü? durumu yapan insanla birlikte düşün..ve önce kendine değer ver..sen kendine değer verdikçe çevrenede kendisine ve sana değer veren insanları çekeceksin...hiç kimse için fedakarlık yapma..kimsedende fedarkarlık bekleme..o zaman kimsenin sana, ben bu insan için fedakarlık yaptım, oda bana karşı yapmak zorunda deme hakkı olmaz..dolayısıyla ilişkiler yerli yerine, oturur, koşulsuz sevgi enerjileri akmaya başlar.. seni böyle olduğun gibi kabul eder, sende bu özgürlüğü yaşadığın için karşındaki insanlarında, oldukları gibi olmalarına izin verirsin sevgiyle..ay benim bu gün çenem düştü..bu kadar büyük bir adım atıp geçmişi ayıkladığın için saygılı sevgiler..şimdi sana iyilik sağlık enerjileri gönderiyorum..biraz sonra bi şeyciğin kalmaz..