Ynt: burre'ye gidelim neden söylemiyorsun..hatta bunu avaz avaz bağırarak yap..sen üniversiteyi okumuşsun..başarılı bir öğrenim eğitim dönemi geçirmişsin..hemde hasta halinle bir şeyler yapmaya çalışmışsın..bütün bunları takdir edecek anlayışa sahip değillerse..onların kulaklarını ve gözlerini açmak sana, düşer..
bu hayat senin hayatın..onu nasıl dolduracağına ancak sen karar verirsin üçüncü kişilerede, verdiğin kararlara saygı duymak düşer bunlar senin annen ve baban dahi olsalar..
yalnız bunu yapmadan ayna egzersizlerini yap...önce kendi kendini yeniden inşa et...başkaları veya sen, seni nekadar, yıktınız bilmiyorum..gerekirse o yıkıntıları tamamen iptal et ve kendini yeniden yapılandır..her zaman yeniden başlama imkanımız var..kendine güven hayatın boyunca başardıklarına odaklan ve kendini tebrik et..bunu devamlı yap..ben seni hiç görmedim..sadece yazdıklarından bana aktarabildiğin enerjini hissediyorum..ve seni temin ederimki bu enerji muhteşem..bunun kıymetini bil..ve iki üç düşüncesiz insanın lafıyla enerjini düşürme..sen buraya daha yeni geldin çok değil bir kaç hafta sonra kendini tanıyamıyacaksın..siteyi dolaş, adını öğrenipte ulaşamadığın bilgiler olursa açıkça sor..bilen bildiği kadarıyla sana koşacaktır..ayrıca buraya yazıp bizim desteğimize güvendiğin için teşekkür ederim..biz daima yanındayız..saygılı sevgiler.. |