Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2008, 01:20 AM   #125 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

canlarım benim nasıl özledim sizleri bir bilseniz..
ay oldu neredeyse görüşmeyeli..önce misafirim vardı ankaradan..sonra kayınvalidem buradaydı..onu çok severim..onunla vakit geçireyim dedim birazcık..tabi gelen giden misafirler yanlız bırakmadılar saolsunlar..inanın zorlanıyorum yazarken..neyse tabi çok yoruldum bu dönemde ve çalışmalarımı da uygulayamadım..birden oğlum hastalandı..onu iyi edelim derken tam düzeldi,kızım hastalandı,bir kaç gün sonrada ben..ayyy yaratanım kimselere böyle bir hastalık vermesin..öyle böyle değil arkadaşlar,fena bir hastalık bu yahu..kendi kendime, aha ölüyorum galiba dedim..yanlızlık çok zor dostlar..aileme söylemedim tabi üzülmesinler diye..biraz toparlanınca söyledim..annem geleyim dedi ama kendi de hastaydı garibim..kıyamadım..neyse şimdilik ilaçlarla ayaklandım şükür..meleklerim de daha iyiler..günlerdir ilk defa bu gün doğru dürüst birşeyler yiyebildik..mide bulantısından yiyemiyorduk..aman Allahım herkezi korusun..ben çektim herkezin yerine diyeyim..sizler hasta olmayın..canlarım gözlerim kapanıyor..inş..bir düzeleyim daha çok konuşuruz..zor bir dönemden geçiyorum sanırım..çoğu gitti azı kaldı..beni unutmayın anacım
hepinizi öpüyorum..sağlık kadar değerli bir başka şeyin olmadığını unutan belleklerimize ara sıra hatırlatsak iyi olur diyorum..sağlıklıyken isteklerimiz o kadar çok oluyor ki..sıralamakta zorlanıyoruz neredeyse..ama hasta olduğumuzda istediğimiz tek şey sağlık oluyor..sağlık ve sevinç diliyorum hepinize...