Budur işte yaa hele şükür ! Kitabı ilk defa şu meşur kitapçılardan birinde bir bilinçaltı kitabı ararken hemen yanımdaki rafta(yani kasanın hemen yanında o kadar albenili bir şekilde dünyada çok satan kitap diye) gördüğümde onu da almıştım.İsmi de Sır-Secret zaten nasıl almıcaksın..neyse.Sonra kitabı 1 yada 2 günde bitirdim.Hele de bizim gibi kişisel gelişim ve ruhsal arınmayla felan ilgilenenler için o kadar ama o kadar yüzeysel bir kitaptı ki şaşırdım.Kitabı görmeden baya bir önce zaten Ne Biliyoruz ki? filmini izlemiştim.Oradaki bilimsellik ve tutarlılıkla kitabın hiç alakası yok.Gerçi yaklaşımları farklı ama..Evet Secret bişeyler söylemek istiyor belki ama kitabın hayranları kusura bakmasın, kitapta o kadar yüzeysel şeyler anlatılıyorki tek bir cümleyle neredeyse ifade edilebilecek şeyler var.'Ne olmak istiyorsan olmuş olduğun andaki gibi tamamen hisset düşün yaşa ve sen bunları yaptığını zannettiğin anlarda da aslında bilmeden sana engel olan düşüncelerini ya da engellerini ortadan kaldır'.Bu mudur yani hepsi bu kadar kolaymıdır.E dolayısı ile burada ister istemez eksikler olabilir bunlardan birini de Bülent Altınkaya anlatmıştı.En azından eleştirel bir alıntı koyduğun için teşekkürler güneş.Tekrar ediyorum tabi bu secret in yanlış olması değil ama belki eksik parçalarının olduğunu gösterir.