şikayetçi, sıkılgan, çözüm deil hep dert yanan kişiliğimi bugün biraz sorguladım, gün boyu düşündüm..tabi buna yapmam için kendimi iyi hissetmem gerkiyodu;yani bugün kendimi iyi hissediyodum super.ayrıca sabah işe giderken iş hayatımla ev hayatımı birbirlerini etkilemeden,evde iş sorunlarımı işyerinde de ev sorunlarımı düşünmeden yapabilrimiyim die düşündüm dusun.yani anlıcan bu gün kendimi biraz muhasebeye çektim..işyerinde daha fazla kişiye gülümseyerek slm vermeye,biraz daha konuskan olmaya çalıştım
,işim bittikçe başkalarına yardım ettim,hergün yaptığım sıradan, aynı şeyleri farklı şekilde yapmaya çalıştım...şu anda düşündüğüm şey ise; bana daha öncesinde böle şeyler saçma gelirdi,yapanlara bile bakmaz ammaaaaaaan derdim.şimdi ise kendim isteyerk arayış içinde yapıyorum.evet bi insanın kendini geliştirmesi gayet doğal.ama tutupta bu şekilde telkin dinliyerek böle bi gruba üye olarak; hayatımda hiç aklıma gelmemiş olan günlük yazmayı ilk defa burda yapıp sizlerle paylaşıcağım aklıma gelmezdi.şimdi ya ben çok şanslıyım sizlerle karşılaştığım için ya da sizler çok şanslısınz benm gibi birinin günlüğünü okuyabildiğinz için
(bugün birazcıkta espiri yaptım
)....
neyse bugün de bitti...