12-04-2009, 11:13 AM
|
#309 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 13 Nisan: "BEN, ihtiyacın olan her şeyin kaynağıyım ve sahip olduğum her şey senindir. Benim sınırsız bolluğum sana açıktır ancak, bilincinin yokluk veya yetersizlik değil bolluk bilinci olması gerekiyor. Bilincinin genişlediğini hisset ve sınırsızca genişlemesine izin ver çünkü sınır, sürekli akışta blokaj yaratır. Sınırlamayla birlikte korku oluşur ve korkuyla birlikte de durgunluk...Bir şey durgunlaştığında, döngü ve akış kesintiye uğrar ve ölür. Döngü halindeki akışın devam etmesini sağla: her düzeyde sürekli alma ve verme hali olsun ve sınırsız bolluğun anlamını öğren. Benimle bir olduğunu bil; dünyadaki tüm zenginlikle bir olduğunu; ve hiçbir şeyi kişinin kendine alıp, tutup, biriktiremeyeceğini... Varolan her şey bilgece kullanılmak içindir. Benim tüm muhteşem armağanlarım için iyi bir idareci ol. Sunduğum sınırsız armağanların doğru kullanımı için Benim rehberliğime ve yönlendirmeme başvur."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |