Ynt: Mustang'in Rüzgarı Annem ne istedi benden sadece diğer çocuklarıyla kurduğu ilişki biçimini kurmak istedi. Birinci kural her zaman ablamın gerisinden gitmek onu saymak onun isteklerini yerine getirmekti. Bir insanın sadece kendinden iki yaş büyük birinin ömür boyu kölesi olmanın mantığı duygusu nedir? Diğer kardeşlerimin hepsi önce annelerini sonra ablalarını saygı gösterdi göstermediği zaman dışlandı Başedemeyende onların egosono besledi...Ben bunu yapmadım... Yani sonraları evlendikten bir yıl sonra sanırım yapmamaya başladım. Neden mi çünkü ters giden bir şeyler vardı. Bu iki kadın istedikleri gibi oynuyorlardı insanlarla olaylarla biri istiyor diğeri uyguluyardu uygulatıyordu direnirseniz cehenneme döndürüyorlardı hayatınızı...
Ben Ablamın onayladığı adayla evlendirildim. Abla istedi anne ikna oldu sonra bana tek seçenek bırakıldı uygula. Hayatımın en büyük tavizini verdim.Beni sevdiğini söyleyen ama benim istemediğimle evlendim. Evlilik öncesi fikrnden vazgeçti ablam. Tüm bu yaşananlar tam üç yıl sürdü sonra ben pes ettim. ve annemin istediği ablamın son anda istemekten vazgeçtiği adamla evlendim. Aşka veda ettim. İnsanın kendi seçiminden vazgeçmesi kadar zor birşey olmadığını yaşayarak öğrendim. Ondan sonrada birdaha istemediğim bir şeyi başkasını istiyor diye yapmadım...
Hiç kimseden de istemediği birşeyi yapmasını İSTEMEDİM... |