Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2008, 11:30 AM   #119 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

İKİNCİ ADIM
evlenmiştim ve hayatımda en çok istediğim duygu vardı HUZUR benim ençok istediğim duygu huzur. Şimdi onu elimden almak istiyorlardı. Evime şikayeti huzursuzluğu sokmak benimle oynamak istiyorlardı. Benim bir değerim yoktu. sadece oynamak yönetmek istediklerini yaptırmak istiyordu.
Kendi istemediğim bir şeyi yapmadım kimseyide istemediği şeyi yapmaya zorlamadım...
Dik durmaktı benim seçimim yanlız bırakılmak beni çok üzdü yaraladı ama bu gün düşünüyorumda ben bu direnci göstermeseydim şu anda ne kadar çok canı acıtmış olurdum hayatım paramparça olurdu. Sürekl sürüklenir dururdum. Benimle birlikte çocuklarım eşim sürüklenir sonrada parçalanırdı. Dersimi iyi aldığımı düşünüyorum.Ben ailemi korudum.Bunun içinde tek kişilik acı çekmeyi kabul ettiğim için kendimle gurur duyuyorum...
Seninde seçiminin annelik olduğunu biliyorum çok güçlü çok nitelikli sevgi dolu bir insan olduğunu biliyorum. Annene annelik yapacak kadar güçlüsün. moralini yüksek tut lütfen senin enerjine ihtiyacı olanlar var . Sevgilerimle.
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline