Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2008, 01:27 PM   #69 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Çekim yasası-somut örnekler

inci kurtun yazısına istinaden verim bu cevabı sen istiyorsun ama karşı taraf ya istemiyorsa diyordun ya.Çekim yasası her zaman olumluya çalışır.O şahıs istemiyorum dersede senle tanışıcaktı istiyorum desede çünkü birşeye ne kadar odaklanırsan onu çekersin.Örneklerden bahsedeyim savaş hayır demek yerine barış için çalışın diyor.Çekim yasasında olumsuzluk eki kullanılmaz.Savaş-ma gel-me mesela bilinç bunu savaş,gel diye tanımlıyormuş.O kadar okuduğum kitaptan anladığım budur.
bu arada bende gerçekleşmiş bir kaç olayı yazım.Sayısal lotodan hep kazandığımı imgeliyodum ama o aralarda çok mutlu ve olumluydum.3 kere üst üste her hafta oynadım 3 de de 3 tutturdum.hele son oynadığım da bunun tesadüf olmadığını anladım.çünkü rakamlar oldukça gelişigüzeldi 3,4,5 diye devam ediyordu ve ben bunu tutturmuştum.Sonrasında hasta oldum sevgilimden ayrıldım falan denemedim bir daha.Bir tanede geçen yaz için var bir sevgilim olsun istiyordum uzun süredir yalnızdım kişiliği hakkında pek bir şey düşünmedim sadece arabasıyla beni işten alırken imgeledim onu.1 ay sonra çıktı karşıma 1 hafta sonra beni işten arabayla almaya başladı tam da imgelediğim gibi oldukça şaşırtıcıydı.
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla