Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2008, 05:21 PM   #16 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: Değişim Günlüğüm...

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
nededin seeeeen..nedemek kızla konuşmak..ben o kızı napayım şimdi...yeşil ışık yakmış ha....kimden izin almııııış yolmazmıyım ben onu... ye tırmalatmazmıyım..yetişin dostlaaaar,..oğlan elden gidiyor.. yetiiiiiş oğlumuzu kızlar kaptı gidiyoooo.oğlan elden ..oy anam ben needeyim nerelere gideyim..ben atakana söyledim ben ..yapma atakan dedim..sabiler bu telkinleri dinlerde 3 gün içinde kabak çiçeği gibi açılıverirler dedim..dinletemedim dostlar..

naptıııın hadi bidaa anlat çok hoşuma gitti, bakma yukardaki yırtınmalara, kaynanalığım tuttu..aferin sana..bana baaak kazanova olma başımıza emi..kızlarada yazık

Hehe.. Yorumunuz Gerçekten Harika.. Valla Şaka Maka Gerçekten Hayatım Değişti.. YaLnız Arada Bir Sivriliklerim Var Onlarıda Törpülersem Hayatım Tam 10 Üzerinden 10 OLacak..

Not: Bu Arada Kızla Yarın Buluşuyoruz

Eklenti: Bugün Gene Durakta Buluştum Onla (Durağa 30 Dakika Erken Gittim İşimi Şansa Bırakmayı Sevmem Hiç )
Dedim Günaydın.. Oda Dedi Günaydın.. Öyle Bayağı Muhabbet Ettik Gene.. Ordan Burdan Bütün Edebiyat Bilgilerimi Parçalayarak Kızı Buluşmaya İkna Edebildim.. Zor Biri Fakat Bana Karşı Hiç Guard Bile Alamıyor..
TelkinLer Öncesi Onların Yüzüne Bile Bakamazken Şimdi Ayarlıyorum.. Eğer Telkinler İç Gücümüze Göre Çalışıyorsa Benim Bu Konuda İnanılmaz Bir Gücüm Varmış.. Yıllardır Bunu ÖLdürdüğüme Yanıyorum Açıkçası..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla