Ynt: SeZeNNL in hem sigarayı bırakma hemde sağlıklı zayıflama partisi.... samanim sen bir sin biliyorsun bunu. isten gece saat 1. 28de eve geldim okadar yorgunumki anlatamam ama bu kutlama partisin icin girince yorgunlugum gecmedi ama cok sevindim yaaaaaaaaaaaaa simardimda acikcasi. ya nekadar guzel birsey dusunmunuz ya supersiniz. bende beni kutaldiginiz icin hepsinizi teker teker kutluyorum, be hepinizi opuyorum.
bu arada haberlerimi vereyim ben baya inceliyorumya benim partorunum beni baya kiskanmaya basladi diyorki kokarrrrrrrrrr sen yakinda benden guzel olacaksin ince olacaksin dedim aslaaaaaaaaaaaaa senden guzel olamam ben sen benim guzelimsin oylece avutuyorum onu. ama inceliyorum eski kiyafetlerimi giymeye basladim ve sigarayi biarakili 27gunum doldu. azimliyim bu kilo konusundada. gercekten en kisa zamandsa 36beden olacagim bunu cok iyi biliyorum. bugun yine super yiyecekler vardi ama yemedim salatimi yedim ve kocaman bir tabak karalahana ispanak sogan ve baska sebzelerinde oldgu ve et parcaciklarindan olan salatimi yedim yag yok tuz yok ama bir guzel oluyorki acikinca tavsiye ederim ehhehehehe. sagolun. bakin zayiflama isim bitsin budefa kendimi gelistirecegim mesela erteleme olaylarimi ve bircok eksik yonlerim var onlari duzeltecegim. ama simdi gercekten kilo pesindeyim sigara bitti. kiloyuda verdimi sira kendimi gelistirmek olacak. ben yorgunum usuyorum ve acim uyursam hepsi gecer byeeeeeeeeeeee
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. |