Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2008, 12:57 AM   #3 (permalink)
duru79
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI

(Ayşenur Yazıcı)Makarna yiyerek tam 13 kilo verdim
"3 yıldır yapıyorum. Daha pozitifim, kendi kendime uyanıyorum. Vücudum sıkılaştı. Makarna bile yiyerek 13 kilo verdim. Gençleştirdiği ve beyaz saçları siyahlaştırdığı doğru! 49 yaşındayım, ama 30 yaşındakiler asılıyor."

(Ayşegül Aldinç)Bu kitabı ilk yakın bir arkadaşımdan duydum. Bana 'Saçlarım bu kitaptaki egzersizleri yapmaya başladıktan sonra siyah çıkmaya başladı' dedi. İnanmadım. Ama sonra siyahlaşan saçlarını görünce şoke oldum. O vesileyle başladım. Ama iş yoğunluğundan sürdüremedim. Çok faydalı olduğuna inanıyorum. Geçen gün arkadaşlarla konuşmuştuk bu kitabı. Şimdi de siz aradınız. Sanırım bu hareketlere yine başlamam için bir işaret."

(İpek Tuzcuoğlu)Bodrum'da güneşlenirken bile egzersiz yapan İpek Tuzcuoğlu 2 yıldır Tibet egzersizlerini yaptığını söyledi: "Çok faydasını gördüm. Vücudum sıkılaştı. Ancak egzersizleri zayıflamak için değil, sağlıklı olduğuna inandığım için yapıyorum. Uzun yaşamak ve güzel kalmak bir yaşam felsefesi olmalı... Bilinç-beden ve ruh üçgenine inanıyorum. Bu kitapta ruhunuzu büyütecek yöntemler de var

(izel)"Bu kitabı 2 sene önce okudum. Ve söylediklerine çok inandım. Oradaki hareketleri bir süre yaptım ama devamını getiremedim. Uygulaması çok kolay egzersizler aslında. Özellikle dönme hareketini çok eğlenerek yapıyordum, çocukluğumuzda döndüğümüz zaman mutlu olurduk ya, ona benzetmiştim. Bana göre 'Secret'tan filan çok daha etkili bir kitap..."
(Deniz Akkaya)Yaşadığı topraklarda kendi gençlik pınarını keşfettiğini söyleyen ve "Karadeniz'de Uzungöl Yaylaları" diyen Deniz Akkaya devam etti: "Bu kitabı 3 sene önce okudum ve sonraki sabah egzersizlere başladım. Ancak profesyonel şekilde yoga ile uğraşmaya başladıktan sonra bu haraketlerin temel yoga hareketleri olduğunu fark ettim. Hareketlerden sonra kilo verdim, çok rahat uykuya dalıp, alarmsız uyanıyorum, fiziksel kondisyonum mükemmel. En önemlisi ise hareketlerin sindirim sistemimi düzenlemesi!"

Alıntı:Sabah gazetesi-Günaydın
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla