16-03-2008, 06:11 PM
|
#6 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI Kızılgonca öncelikle aramıza hoşgeldin.Bu hareketlerin faydalarını internette çok okudum.Bu hareketleri hergün aynı saattemi yaptın? Alıntı: kızılgonca Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, aranızda çok yeniyim ve bu ilk mesajım. Aslında pek üye olduğum forumlarda yazmam, ama bu forumu çok sevdim hergün mutlaka girip bakıyorum neler var diye. Ben bu 5 ayini 3-4 ay öncesine kadar sektirmeden hergün yapıyordum yaklaşık 4 ay kadar da yaptım ve gerçekten faydasını görmüştüm. Öyle siyah saç çıkması falan olmadı gerçi ama, sindirim sistemim -ki problemlidir- düzene girmişti, vücudum sıkılaşmıştı, herhangi bir rejim yapmamama rağmen kilo da vermiştim, kendimi daha zinde hissediyordum, uykuyu sevmeme ve sabahları geç kalkmama rağmen geçen yaz tatilde bile erkenden uyanıyordum -üstelik gece geç saatlerde yatıyordum- yani kısacası bunlar gerçekten faydalı tavsiye ederim (bu arada bıraktığıma pişman oldum ve 3 gündür yeniden başladım) | |
| |