Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2008, 11:21 PM   #44 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA

evet arkadaşlar epeydir üzerinde çalıştığım bir projem var benim bu ayna ayna söyle bana konusu ile ilgili, ilk adımlarımı attım, bu konuda ben bırakın yürümeyi koşmaya hazırdım, ama destek umduğum arkadaşlarım beni gene yarı yolda bıraktı, sonuçta bu proje bir ekip işi, zincirin her halkası mükemmel çalışırsa projeler hayata geçer, epeydir forumun bu başlığında projemden bahsedecek oluyorum, geçen gün gene uzunca yazdım gönderecekken problem çıktı, ve yazımı burada sizle paylaşamadım, vardır bundada bir hayır

meslek icabı elektronikle uğraşıyorum teknik servisteyim, bir elektronik devre tasarladım,
herkes mutlaka güne ilk önce aynaya bakarak başlıyor,
o ayna her sabah size daha aynaya yaklaşırken, nefis bir ışık sunuyor,
o mahmur uykulu yüzü, hoş bir ışıkla karşılarken aynada,
sevgili aynamız bize duymak istediğimiz herşeyi söylüyor,
kendimiz dilediğimiz gibi programlayabiliriz,
düşünmesi bile beni mest etmişti,
hemen taaaa ortaokuldan beri tanıdığım dünyanın en akıllı adamı tanganika merkez triyakı aradım,( bu yazdığım isimler cidden o kişilerin lakaplarıdır, prometheus gibi,)
bu devreyi hazırlarmısın dedim hemen işe koyuldu, devreyi tasarladık,
ve atakan bilir ve tanır onun sayesinde tanıştığım çok can bir dosta selma candan hanıma fikri götürdüm, birlikte baya teati ( doğrumu yazdım acaba teati) dusun
fikir paylaşımı yaptık, ne heveslenmiştim o sıralar, seri üretim hayalleri bile kurduk, taaa çine bile gidip minnacık şirin ayna devreleri ürettik, konuda onlar uzman ya o babta ( doğrumu yazdım acaba bab..) dusun
teknolojinin inceliklerini orda öğrenip atölyeler kurduk. bir sürü insana istihdam dusun yarattık, ve ürünü pazarlama planlarımda az değildi yaniiii
en işlek yerlere palyaçolar koyacağız herkese pamuk helva dağıtacak
arkada bizim ayna olayı sunulacak, yanında ekstra kişisel gelişim ürünleride olacaktııı
varyaaaa harbiden iyi fikirdi deee
belki burada bu yazdıklarımı okuyan yürekli ve sermaye emek koyacak bir hayalperest vardır ben buradayım beklerim
her sabah aynam bana günaydın dünyanın en güzel kadını bugün gene harikasın
diyecek, herkes aynasıyla cidden konuşacak