Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 06:21 AM   #355 (permalink)
metin06
Üsteğmen

metin06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the rough
Standart Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

tamam tamam gülmüyorum
estagfurullah hayal abla yok ben ilk zamanlardaki hoşgorülü enerjik tavrını biliyorum da..onun üzerine birden kesilince insan şaşırıyor malum bizler de sevgi arsızıyız :) ama oğlun saolsun yanlış anlamayı çözmüş iyi oldu ..bu arada benim asıl kullandığım msnimi vermiştim sana shamanicte pisimbatta felan var sanada özelden atayım tekrar..
eveet gelelim yapılacaklara.. ehe öhö sölüyoruuuum..kendine bişey yapmada bana bişey yapabilirsin hayal abla hemde olumlu birşey olur.Bi süredir reiki inisiyesi kafama takılıyor bunu nasıl yaparım da hayal ablayı kandırır bedavaya getiririm diyodum :) Hatta isteyince biryerlerden geliyor diye okumuştum sen yazmıştın sanırım biryer de.Ben de tamam istiyorum bakalım ama bana denk gelmez demiştim,bak şu Allah ın işine..şu sıralar eft yle biraz uğraştım ama istediğimi pek göremedim daha bakacağım başka şeyler de var gerçi..reiki konusundada biraz tereddütüm var ama sanırım insanın hayatına mutlaka katması gerekn bir şey..msn de denk gelirsek ehe öhö konuşuruz :)
metin06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla