Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 09:09 AM   #14 (permalink)
duru79
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI

Sevgili yakamoz evet dediğin gibi hareketler basit gibi ama tembellik var işte
Hareketlerde ters sonuç doğurucak derken kastım fazla zorlanmamak gerekiyormuş bu hareketleri yapamayacaklar için demiştim.İnşallah senin gösterdiğin azmi gösterebilirim Paylaşımın için teşekkür ederim
Durucum haraketler çok basit ben 6 ay kadar yaptım günlük bende alışkanlık haline getirmiştim öncesinde tempolu yürüyüş ve sporla bedenimi açıp bu hareketlerle bitiriyordum. Hareketlerde ters sonuç doğuracak birşey yok yalnız ara verip yeniden başlanıyorsa hareket sayısı 3 ten başlıyor yeniden. 5 çeşit hareket var, her haraketi 3 kez tekrarla başlıyorsun bir sonrakinde 4 sonrası 5 diye devam ediyor. vücut alışkanlık kazandıkça sayıyı artırıyorsun ben 20 ye çıkmıştım daha sonra ildışına kızımın yanına gittim oradaki şartlar uygun olmadığı için ara verdim.
Keopsun dediği gibi güne pozitif başlamınıza yardımcı oluyor ve bedensel gelişim zihinsel gelişimini de pozitif yönde etkiyor ve doğal bir şekilde zayıflatıyor. (Çevreden güzel iltifatlar almakta çok hoş oluyor 44)
[/quote]
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla