Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 10:32 AM   #125 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Son gelişmeler için çok sevindim inşallah bundan sonra herşey yoluna girer. Ben böyle birşey yaşamadım ama çevremde örnekleri var sonradan düzelen ilişkiler annen inşallah senin kıymetini bilir gerçi biliyordurda sende onu tamamlamayan birşeyler vardır. Ya seni güçlü buluyordur yada benzer olmayan yanlarınız vardır. Mesala annemle ablam tencere kapaktırlar bende bu aynı tadı bulamaz. O coşmak ister insanlara kızıp her seferinde üstünlüğünü görmek ister işte bu noktada ablam gaz verir sonuçlarınıda keyifle seyreder zaman zaman annesine hükmeder yani kısacası birbirlerini tamamlarlar. Benle aynı şeyi yapamaz ben daha esneğimdir gönlüm katlanamaz kimsenin dışlanmasına cezalandırılmasına işte burdada uyum bozulur. Benzer ruhlar belkide onları bir arada tutan. Belkide benzer ruhlar olmamak bizi böyle birarada tutamayan belki birazda böyle bakarsan incinmeden biricikliğimizin farkına vararak hayattaki misyonumuza odaklanabiliriz. Herşeyin iyisi senin olsun... Herşeyin iyisi belkide kıymet bilmek yanında olanlara şükredebilmek karşında olanlarından yolundan çekilerek savaşın sonlardırmaktır.
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline