Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 04:55 PM   #128 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Bence farkı yaratan olayları yeniden tanımlamak. Belkide çirkin ördek olmaktan keyif almak. Herkez gibi olmamayı kabul etmek. Farklı olmak belki bunları gerektiriyor. Yıllarca sadece tek bir hedefe kilitlenmiştim. Anne onay, sevilen olmak koşulsuz sevgi. Tüm bunlar karşıma çıktığında göremeyecek kadar kördüm. Tüm tavizleri verecek kadar açtım. Hiç sorgulamadım annemi, ablamı onların kişiliklerini, tepkilerini sadece tek bir noktaya kilitlenip koşulsuz sevgilerini istedim...
Hayata küsecek kadar önemliydi benim için hayata küstürecek kadar önemliydiler...
Ben bir çirkin ördek yavrusuydum onlara benzemeyen...
Kendimle barıştım sanıyorum aynayla barıştım görüntümle, sesimle, yüzümle, yüreğimle beni ben yapan herşeyle barışma arifesindeyim. Bazen başa döndüğüm oluyor bazen çok hızlı koşuyorum kaybedilen zamanı kazanmak için...Birileri için birşeyler ifade ediyorum, birileri için vazgeçilmez birileri için can sıkıntısı birileri için yarışılacak bir aday vs vs devam ediyor. Bir şeyler ifade ediyoruz hayatta...
Kimseyle yarışmıyorum, kimseye yetişmek istemiyorum kimseye imrenmiyorum. Bu benim hayatım belkide bu uyumsuzlukları yaşamak beni ben yaptı.Belkide eskisi kadar aç değilim anne sevgisine. Ben annemi özgür bıraktım. Yolu açık olsun. Yüreğim hiç bir zaman o kadar katı olmadı. Ben ablamı özgür bıraktım yolu açık olsun. Hiç bir zaman hayata onun gözleriyle bakmadım. Hiç bir zamanda bakmayacağım. Yolları açık olsun. Benimde yolum açık olsun ne bu kadar küskün olmak, nede bir yarış bir karşılaştırma kim önde kim arkada yarışması yaşamak istemiyorum. Kendi hayatımı kendi çizgileriimle yaşamak istiyorum. Yolum açık olsun, aydınlık olsun...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline