iyiki vasınız ne diim ben bu sıcak sevgi dolu samimi sözlerden sonra şuan ağlarsam bile mutluluktan ağlarım çünkü yanmdasınız ve üzermdeki yükü taşımamda bana yardımcı olacaksınız am bu yükler beni kalburlaştırmayacak tam tersi hepsini teker teker attıktan sonra hafifleyecek ve dimdik olacağım km ne derse desin insanlar . ben beni ve yapabileceklerimi çok iii biliyorum .çünkü kendimi kendmden ii başakası tanıyamaz.çarşamba şiir okuma yarışması var bakalım nasıl olacak kazanamazsam bile katılmış olma cesaretinn sevnci var içimde .haksız mıyım. .Bnm en çok istediğimi yarşmadan öte içimdeki sıkıntı ve düşüncelern gtmesi çnkü biliyorumki gereksiz biliyorumki kendimi şartlamamalıyım ve gereksiz bir düzen içine sokmama gerek yok.kendi kndime bişiler uygulamak istiyorum mesela oklla gttiğimde herkese günaydın diyeceğim yarın gülümseyip hal hatır soracağım nasıl fikir
bnce süper insanlara yargılamıcam kmseye kn beslemicem yaradan ötürü yardanı sevmek var ya onu yapcamm
başka tavsiyeleriniz varsa beklermm szdende bişiler geçmişime elvedA diyorum hoşgeldin gelecek diyorum gülümseyerek karşılıyorum geleceği wave olumlu düşünmek gerek derler ya evet bu gerekli ama bu benm zaten hayatımda olması gereken birşey çok şükür benm hayatım bunu fazalasıyla hak ediyor ii varım bu hayatta kndimi ve insanları seviyorum canımı açıtmış olsalarda herkes aslnda bi yerlernde ii vardır kmseden korkm yok ve kaçmıyorum çünkü ben kendime güveniyorum ve güçlüyüm herşey için sizlerede mucuklar
yine yazacağım bnden kurtulamazsınız