Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 05:29 PM   #33 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: Değişim Günlüğüm...

Alıntı:
ismail Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaşım çok süpersin yav. İnşallah hep böyle iyi kal. Benim sormak istediğim ne zaman başladın bu telkinlere acaba? dilerim bende en kısa zamanda senin kadar rahat bir duruma gelirim. sağlıcakla...
Sizede Selam..

Telkinlere YakLaşık 2 Hafta Önce Başladım.. Sabırlı OLursan Emin OL Değişimlere Sende Çok Şaşıracaksın..

------------------------------------------------------------------------------------------------------- (Günlük Kısmım.. )

Bugün Dersim Erken Bitti Ve Bende Doğal OLarak OkuLdan Erken Çıktım.. Sevgilimi OkuLdan İllegal Yollarla (Okuldan Kaçırmak Yani )Aldım.. Beşiktaş Sahilinle Onla Gerçekten Romantik Anlar Yaşadım Ve Çok Rahat Söyleyebilirim Ki Şu Zamana Kadarki Hayatımda Yaşamış OLduğum En İyi Günü Yaşadım.. Çok Ama Çooookk Mutluyum.. Aslında Çok Demekte Tarif Edemez Bunu.. Önceki Mesajımda Dediğim Gibi Yaşamak Lazım İşte..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla