yollarımız açıııık vede çok şükür aydınlık..biz, bunları yaşamayı seçtik..olduğumuz yerde durmamakla..herkesin beyni büyüktür..düşünme kapasitesi sınırsızdır..biz aykırılar..( onlara göre) beynimizin küçük küçücük, mini minnacık bir bölümünü değilde..daha büyük bir bölümünü çalıştırmayı ve kullanmayı seçtik..tabiiki bunları yaşayacaktık..yaşayacağız..bakın aleme..iki lokma ekmeği bedava yediğini sanarak..koskoca evrenleri kapsayan bir kitabın, öğretisini 1 metre bezin altına sığdırmaya razı oldular...neden aman onlar evde otursun..halbuki yaptıkları iş. hiçte öyle minik beyinlerle halledilecek bir iş değil..ama salla başı al maaşı hesabı yaşayacaklarını sanmayı seçiyorlar..eee biz naapıyoruz..hayır arkadaş düşüneceğiz, gelişeceğiz, geliştireceğiz..diyoruz..bunu bağıra bağıra deklare ediyoruz.. çokta iyi yapıyoruz..bakın bize, bakın yetiştirdiklerimize,yetiştirdiklerimiz önce kendilerine, sonra bize ve sonra topluma faydalı olacaklar.veya zaten yaşı büyük olanlar zaten böyleler çok şükür..vakti evvelinde, beni beyenmiyordu..kimse aykırılığım yüzünden..bu gün amca oğlu ikinci ay içinde ikinci 0 kilometreyi haşat etti..allahtan kendine bir şey olmadı..ama sebep tamamen annenin kendini ve çocuğunu görgüsüzlük sınırlarının içinde tutması..ve bunu bilmesine rağmen kabul etmemesi..beyninin minicik kısmını kullanmayı tercih etmek bazen kötü sonuçlarda getiriyor allah etmesin..arkadaşlar yola devam..bizler iyiyiz, gerçekten iyiyiz..sevgi zaten koşulsuz gelmedimi..ne yapsan nafile..kabul edin..kabullendiğimiz noktada kırılma eşiğini aşıyoruz..nötr duruma geçiyoruz..üzmüyoruz üzülmüyoruz..deep peat sedona veya eft ve veya meditasyon belkide çok başka birşey....ne yaparsanız yapın, bu düşüncelerin sizi tutmasına izin vermeyin..ben sizi seviyorum beeee.hemde çok çok çok büyük saygılı sevgilerle..