Ben çevremdeki biçok kişiye göre aykırıyım ama çok memnunum.Ben hayatım boyunca kendi fikri olan bir insan oldum hiç bir zaman birilerinin peşinden gitmedim.Hayatımada benim gibibaşkaldıran asi insanlar girmiştir.Sevdiklerime hiç sorulamayacak soruları sorarım bilirlerki ben onlara kasıtlı olarak sormam.Bana içlerini rahatlıkla dökerler benim kapım geçmek isteyenlere sonuna kadar açıktır.Geçmek dedim çünki bilirlerki her gün allaha bu kapıdan iyilik ve güzellikler geçsin gerisine kapansın diyorum.Canlarım buradan birbirimize hergün kendimizi anlatmamız bizim için bir şans sizlerde kendimi görmek yanlız olmadığımı hissetirmeniz inanın bana güç veriyoriyiki varsınız.Dün benim için çok yoğun geçen bir gün oldu.Annemi hastaneye yatırdık.Hacettepe hastanesine fizik tedavi için yattı.Ne kadar kalacağı belli değil 3ergün sırayla yanında kalacağız dün kız kardeşim götürüp yatırdı .Perşembe günü ben gideceğim.annem hayatı boyunca hastanede yatmaktan hep korkmuştu ama şimdi iyimiş.İnşallah tedaviye yanıt verir.Hiç değilse kendi ihtiyaçlarını karşılasa yeter.Annem hastalığını çok sevdi ama inşallah gayret eder.Bende kendime sedona yaparım,eft yaparım ha gayret.Sizleri çok seviyorum iyi günler hepimizle olsun .