Ynt: HERKESE SEVGİLER VE MUTLULUKLAR-SERAMONİ GÜNLÜĞÜ git geller yaşayanların en başında ben varım..yaptığım en önemli şey geri dönmeler yaşamaya başladığım an..kendimi yakamdan tutup, gerilerden öne çıkardım..hayır oraya tekrar dönmeyeceksin diye..ben kendime biraz sert davrandım..her zaman iyileşmeye odaklan diye..hedef belirledim..o hedefe giderken kendime daima açık kapı bıraktım ama, her zaman bu kapıyı görmezden geldim..çocuklar, kendimize yaptığımız en büyük kötülüğü zaten yaptık, başkaları başkalrı diye diye yaşadık..durumu tersine çevirin ve artık kendinize önem vermeye başlayın. BEN deyin bunun egoistlikle ilgisi yok...bu siteye geldiğim günden beri bir dalgalanma lafıdır gidiyor, herkeste, sadece sizde değil herkeste..bilinçaltının en önemli özelliği neye odaklanırsak..onu kabul ediyor..okey... ilaç aldığınızda bir organınız iyileşirken diğeri zarar görüyor ama o ilacı almaya devam ediyorsunuz.. bu telkinlerin en azından böyle etkileri yok..dakgalanma başladımı, derhal o durumdan çıkmak için eyleme geçin..çıkın parkta dolaşın..çocukların yanına gidin..onlardaki özgüveni seyredin..çalışıyorsunuz ve çıkmak imkansız..çevrenizde mutlaka özgüven duygusu yansıtan biri vardır, oda yokmu, gözlerinizi kapatın kendinizi öyle hayal edin. özgüvenli halinizin duruşuna enerjisine dikkat edin..karşınızdaki kişilerin sizi kendilerinden geçmiş bir halde zevkle dinler hayal edin...karşılarında sunum yaptığın insanları şöyle değerlendir..onlar bu işi ne zamandır yapıyor..bu işe alışıncaya kadar kimbilir ne kadar zor anlar yaşadı...sen şanslısın buraya geldin ve telkinlerle destek alıyorsun..ama ne olur artık dalgalanma lafını büyütmeyin bu kadar..gerçekten büyütülecek bir şey değil...yazılanlardan etkileniyorsanız, telkinlerin etkilerini bir kere okudunuz değilmi artık bir daha okumayın..sizi olumsuz etkileyecek her şeyden uzak tutun kendinizi..çocuklar ben 50 yaşımdayım..benim çöplük size oranla ne kadar dolu olabilir bir düşünün..ama ben başardım..kendi değerimi birazcık kavradığım an çektim çıkardım kendimi..o salak durumdan..siz benden daha kolay başarırsınız..güzelliklere odaklanın..biraz bekleyin ben size yapacağımı biliyorum..şimdi aklıma geldi..ama söylemem sürpriz.. |