bu gel gitler biraz daha devam edecek galiba. zaten sürekli iyi olma hali mümkün mü onu da bilmiyorum. insanın hayatında mutlaka dalgalanmalar olur. iyi günler kötü günler. önemli olan kötü günleri daha kolay atlatabilmek sanırım.
geçmişi geçmişte bırakmak çok zorlandığımız bi konu. bunun bi formülü de yok galiba. aslına bakarsan bende nasıl yapabilediğimi bilmiyorum sadece kabullendim. bunda telkinler mi etkili yoksa bazı şeyler benim kafama dank etti ondan mı bilmiyorum dusun tabi bende yüzde yüz geride bıraktım herşeyi diyemem. zaman zaman bazı şeyleri düşünüyorum yine geçmişe dair. ama artık daha az sorguluyorum kendimi, olayları. benim için tabu olan olayları, kişileri geride bıraktım sadece. onun dışında ufak tefek şeyler aklıma takılıyo bazen. bunların da çok üstünde durmuyorum zaten. sana sadece şunu söyleyebilirim yaşanan herşeyin bi sebebi var bence. iyi de olsa kötü de olsa biz bize fayda sağladığını bilmesek, anlayamasak bile. buna ister kader de ister evren ne isim koymak isiyosan neye inanıyosan. bizim dışımızda gelişen ama bizim yararımıza olan şeyler. ben artık buna inanıyorum. yaşadığım şeylerin de bir sebebi vardı. benim bugünki hale gelmeme yaradı belki o yaşadılarım. onun için geçmişim artık beni üzmüyo sadece orada olduğunu biliyorum ve yoluma devam ediyorum.
burre umarım yazdıklarım daha çok kafanı karıştırmaz. dediğim gibi bunu nasıl yapabildiğimi bende bilmiyorum bianda oldu diyebilirim daha doğrusu bir gün yaşadığım bi olay. umarım herşeyi geride bırakıp ferah bi şekilde yoluna devam edebilirsin.
ah o beklenen kişinin kim olduğunu nerede olduğunu bi bilsem peşini bırakmayacağım ama...