Ynt: ZENGİNLİK DİRENÇLERİ Teşekkürler Sevgili Hayalayaz biraz önce zenginlik dirençlerini okurken farkettim parayla ilgili sıkıntılarımı sanırım Parayı Harika olarak görememişim en kötü ihtimalde iyidir diyebilmişim ancak...
Parayı harika olarak görmediğim için hiç bir zaman ciddi anlamda bir birikimim olmamıştır tam üç kuruş bir araya getirdiğim zaman bilemem ki ne yapayım nerede harcacayım saatlerce çarşı pazar gezerim markaya karşı acayip saplantım vardım. Ne zaman kredi kartımın borcu sıfırlansa nasıl bir telaşla onu tekrar doldururum artık biliyorumki bu benim biliçaltımın şartlanmışlığı... Yaşantımda konfor isterken bir yandanda paranın getireceği konforu reddetmek. Bunun en net örneği yanınızda birini çalıştırıken bir taraftanda bunu hak etmediğinizi düşünüyorsanız istediğiniz kadar esnek olun insanların bilinçaltları hatta hayvanların bilinçaltları bile bizi algılıyor...
Lakin şu andan itibaren parayla ilgili söylemlerini değiştiriyorum "Para harikadır hayatıma konforu ve rahatlığı getirir" oysaki para bir çok defa bana dost yüzünü göstermiş elimden tutmuş zor zamanları aşmamda yardımetmiştir. Lütfen cümlelerimde hata varsa düzelt çünkü doğru çekim yapmak istiyorum...
Dün dündü bu gün bu gün bu gün olumlu cümleler kurma zamanı... |