Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2008, 03:29 PM   #26 (permalink)
smyrna
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HERKESE SEVGİLER VE MUTLULUKLAR-SERAMONİ GÜNLÜĞÜ

aa burda sürprizler falan varmış bende merak ettim şimdi bayılırım sürprize

seramoni bence biraz sabırsız davranıyosun aslında bende sabırsızımdır. biraz akışına bırakmak gerekiyo galiba olayları. sürekli noluyo oluyo mu falan diye sorgulama bence. tabi böyle söylemek kolay diye düşüneceksin ama en azından dene. bir de topluluk karşısında konuşmayla ilgili bi arkadaşın paylaşımı vardı ama kimdi neredeydi şimdi hatırlamıyorum. onu bulmaya çalışacağım bulabilirsem sana gönderirim linkini. belki yardımı olur. bu konuda benim pek deneyimim yok onun için yardımcı olamayacağım. ama sitenin farklı farklı yerlerini de kurcala sürekli hiç ummadığın yerlerden neler çıkıyo karşına.

buradaki paylaşımları okumak ve kendinle ilgili yazmak da oldukça faydalı oluyo bence. hem kendin içinden gelenleri yazıyosun ve bikaç gün sonra bile dönüp baktığında kendindeki farkı görebiliyosun hem başkaları farklı açılardan bakarak sana yardımcı olmaya çalışıyo elinden geldiğince hemde başkalarını okudukça onlarla motive olabiliyosun.
bende fırsat buldukça günlüğünü okuyacağım. güzel gelişmelerini bekliyorum. sevgiler
smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla