Ynt: Sycorox'un Günlüğü Merhabalar,
Değişimimi sormuşsun seromonicim,gerçekten iyiyim...Sadece bu aralar ülkemizin yaşadığı sorunlar yüzünden içimde oluşan kaygılar var...Onları savmaya çalışıyorum,herşeyin bizler ve ülkemizin adına güzel ve aydınlık günler getirmesini diliyorum...
Bu siteye ilk geldiğim günlerde,kafam çok karışık ve bulanıktı...Değişmiştim evet,ama ne yapacağımı bilmez bir haldeydim...The secret'ı okumuştum,olumlu düşünmeye çabalıyordum...Telkinler banada çok etki etti(her ne kadar sürekli dinleyemesemde),NLP,EFT,Deep peat,sedona yöntemleriyle tanıştım burada...Hayal abla sayesinde meditasyon yapıyorum...Eskiden meditasyonla ilgilenmezdim...Hayatımdaki olumsuzluklarla baş etmeyi öğrendim...Onları görmezden gelmeyi değilde,temizlemeyi öğrendim,bolluk bilinciyle yaşamayı öğrendim...Eğer bir yalnış yapıyorsam,kendi içimle konuşup düzeltmeye çabalamayı öğrendim...Işığın ve gücün içimde olduğunu öğrendim...Şimdi mutluyum...Hedeflerim,hayallerim var...Ne istediğimin artık daha çok farkındayım...Net'im...Bundan 1yıl önce göl kenarında sessiz,sakin hiçbirşey yapmadan oturmayı huzur sayan ben,şimdi bazen gerçekten öyle huzurluymuşum gibi geliyor...Artık huzur başka yerlerde aramıyorum...İçimde saklıymış...
Siteye yeni giren arkadaşlar,eminimki sizde bunları yaşayacaksınız...Kendinizde hiç bilmediğiniz yeteneklerin farkına varacaksınız...Dahada güçleneceksiniz...
Açıkçası ben bu siteye çok şey borçluyum,çok şey öğrendim buradan...Çok güzel yürekli insanlar tanıdım... |