Ynt: ZENGİNLİK DİRENÇLERİ Evet parayla ilgili çelişkilerim var. Hem istiyor istediğim zaman çektiğime inanıyorum hem de layık olmadığıma inanıyorum...
Paranın getireceği konforu her zaman istedim. Evler, mimari dekorasyon dekore etmek, kumaşlar, onlarla oynamak iyi olanı seçmek her zaman ilgimi çekti. Hatta çevremde dekorasyon konusunda çok çok iyi olduğum böyle bir işte kendimi çok daha ifade edeceğimi söyleyenler var. Hatta benim döşediğim bir mekanın profesyonel biri tarafından döşendiğini düşünenlerde var. Burdan nereye geleceğim tabikii paraya...
Ben bunlarla ilgilenirken daha doğrusu bunlarla oynarken maddi durumumuzda farklılık meydana gelmeye başlaması, ben çok mutluydum oynayacağım oyuncağı bulmuştum oyuncak bebeğine elbise diken küçük kızlar gibiydim... Yeni bir ev alınmıştı ben bunu giydirmeye çalışıyordum. İşte bu noktada en büyük dışlanmayı yaşadım annem çok mutsuz olmuştu benimle ya tartışıyor, ya babama saldırıyordu sonrası malum biliyorsunuz yüzyıl savaşları başladı yaklaşık beş yıl beş koca yıl bizim aldığımız evin yasını tuttu... Acı ve Mutluluk kabul görmek isteği annenizin rakibi olmuşsunuz artık ortada cendereye alınmış ama direnen babam... Beş yıllık bir savaştan sonra annem evini aldırdı. Biz o kapıdan hiç geçmedik ve bu arada bu gerginlikten yararlanan ablam. Ne ilişki ama...
Bundan üç yıl önce özelleştirme nedeniyle maaşımda ciddi bir kayıp yaşadım güzel şeyleri hala çok seviyorum onları alamasam bile seyretmek kendi kendime eşleştermek çok hoşuma gidiyor. Böyle bir çelişki işte benimki... |