slm sezen appaş. bakıyomda herkezin dertleriyle ilgileniosun maşallah:) benimde bi derdim var solim ozamn.uzun zamandır girmiom farkındaysan. ama her gün internet kafedeyim.bazen günde 6 7 saat int kafeye para veriyorum. Gelişim işine bu siteyle tanıştıkta sonra başladım.Önce telkinler. ilk ay günde 24 saati buluyordu hatta bazen 30 saat.Sonra gercekten güzel gelişimler farkettim. Bi ara sitede dolaşırken reiki medi falan neymiş okudum. Önceden bilmiyorum analamzdımda bence komik geliodu.:) Daaaaayyyyy ı . ama dedim bunca millet uraştığına göre vardır bir kerameti heralde. oraya bir mesaj attım bilgilenmek isterdim diye. sonra bir appam beni ekledi. Dediğine göre ben cağımışım o gelmiş.Ama harbiden appa çok iyi bi insan .Onu cook sevdim.Her gün derdimi msnde dinledi bana yorumlar yaptı derdinianlattı ben destsk olmaya calıştım. her güünnn.İşin kotu tarafı ne biliyomuusn appa bü master aplama ben fazla bağlandım.Çok iyi birisi çünki.Amma benim kotü huyum ben fazla bağlanmayı sevmiyorum.Çünkü oleki artık ne reiki öğrenmeye ne mediye falan diil sadece onun bir slmı için internete gelir oldum.Buçook köti
Demek istediğim şu yani bu başlanma işinden kurtulacam :) bi önerin varmı Ben kimseye bağlanmak istemiorum gercektende psikolojim bozulmaya başladı