Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2008, 08:15 PM   #9 (permalink)
hava-hoş
Üsteğmen

Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hava-hoş is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: yeni alışkanlığım ...sigara içmemek.

ohhhh afferin bana yaaaa. o içti ben melulu melul baktım .3 tane içti ben 3 kere melulu oldum yani...su iştim durudm bende onun karsısında....ama bu bir zordu ve zoru başardım .biliyorum ki şu dönemlerim kritik dönemler.1 hafta sonra falan yanımda içilsede istemiycem belkide daha öteye gidip rahatsız olacam dumandan(tecrübe ile sabittir) ama bide şu olay var yaaa.. hani yukardaki mesajda sizle bi paylaşımım olmasaidi belki de içecektim onunla...ama şimdi bu yazımı size duyurma gurur u var ya ,,,belkide bu durum beni içirtmedi....evet yani ,,neden olmasın ...bana bravıoo diceksiniz iki gaz vereceksiniz yaaaaa bu yüzden onunla içmedim ....yav çok kapris ve abartılı oldum mu neee ama bi kaç gün daha naz yapiiim yaaaa sizde olmasanız gerçekten beni çekecek kimsem yok .yazık bana ..eşimde bu günlerimde yanımda değil .il dışında olsa da ne anlar ki zaten o benden çok içiyo. ama onada bıraktıracağım umuyorum....onada iyi bi örnek olmalıyım kabarmalı abarmalıyım