Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2008, 08:38 PM   #2 (permalink)
matlatari
Teğmen

Tesekkür: 1
54 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matlatari is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: telkinlerin etkilerini ne kadar zaman sonra görmeye başladınız?

slm telkinlerin etkisini neredeyse 10 gün boyunca göremedim :) bunun sebebi tabi ki benim hatam ilk başta ben zinde uyanmak istiyordum bi arkadaşım bana bu siteyi ve telkinlreini tavsiye etti ve linkleri yolladı fakat indirme işlemini gerçekleştiremedim zaten sitenin adından emin değildi o da daha sonra ben internetten erken ve zinde uyanmayla ilgili araştırma yaptım bu siteye denk gelmiştim fakat bilmiyodum ertesi gün arkadaşım söylediğinde fark edebildim aynı siteden söz ettiğimizi daha sonra adam akıllı okumadan araştırmadan direk zinde uyanma script ini indirdim ilk bi kaç gün hiç birşey olmadı 4. günde ise psikolojik olduğunu düşündüğüm bi şekilde günde 3 ila 4 saat arası uyku uyuduktan sonra çok rahat bi şekilde kalktım ama en fazla 3 gün sürdü ve hemen eski halime döndüm bunu araştırmak için siteyi gezdiğim de Atakan beyin de üzerine basa basa söylediği gibi ego ve suçluluk telkinlerini dinlemem gerektiğini anladım bi hata yapmıştım ama farkına varabildiğim için çok şanslıyım yoksa vazgeçecektim ama öyle olmadı şuan ego, suçluluk ve topluluk önünde konuşma scriptlerini dinliyorum sanırım 1 ay olmak üzere bu kadar uzun süre geçmesine rağmen bırakmadım çünki tam yeni başladığım dönemde kız arkadaşımdan ayrıldım ve derin bi sarsıntı yaşadım o yüzden telkinlerin etkisni olumsuz düşüncelerle azalttığımı düşünüyorum ancak daha 4 gün ciddi anlamda kambur duruşum düzeldiğini ve artık daha dik yürüdüğümü farketmiştim ayrılık konusunda da çok faydası oldu bu telkinlerin bana kzı arkadaşım aklıma geldiğinde üzülüyorum haliyle ancak içimde bana cevap veren bir şeyler var ayakta tek başıma da durabilirim yeni birisiyle tanışabilirim hayat devam ediyor ve ben o hayatta ayakta durabilecek güçteyim bu telkinler olmasaydı halimi düşünemiyorum neyse ki tam da etki görmeye başlamışken ayrılık olayını yaşadım o yüzden atlatmam konusunda da yardımcı oldu bana ve bi şekilde eski halimle aradaki farkları görmemi de sağladı bu olay daha da gelişeceğine inanıyorum vazgeçmeyin ne olursa olsun devam edin ben hayatımda hiç olmadığı kadar yüksek derecede baş ağrılarıyla karşılaştım ve sabrettim dayandım ve şu an neredeyse hiç başım ağrımıycak bunu telkinlerin işe yaradığına yoruyorum ve eminim daha da çok yarıycak saptım konudan galiba yine :D neyse artık çok sağolun