ya ferfecir yaa ben senden bu konuda çok güzel elektrik alıyorum yaaa sen de harikasın sağol arkadasım ...belkide mesajıma ilk cevap yazan sen olduğun için mi acaba ...bilemedim..
ama bakıyorum da yazdıklarıma valla ben hem pişiriyom ,hem satıyom hem yiyom ...kendimi şak şaklayıp duruyorum farkındaysanız..allah allha yaaa .. ay çok güldümmm neseee bundada bi hayır var diyelimmm.. ama bu şekilde topluıca ve destekçilerle sigara ,daha okkalı unutuluyomuş ......umarım birgün ...yazmıcam çünkü ööle bi gün olmucakkkkkkkkkkkkkk
bide yarın öğleden sonra başka bir arkadasa gidecem arkadaşımla ..ev sahibi olan arkadasımla içerdik ne güzel ,diğeri kullanmıyo. ama yarın ne olacak bilin bakalım?? ev sahibi arkadasım azınlık kalacak ve ben diğer arkadasım gibi içmeyeceğimmmmmm....
(amannnn bende çok mu abartıyom bu işi yaaaaa,,,böyle her dakka da paylaşmak adına yazılmaz kiiii,,,bana daral geldi yaaaa ,,,ama paylaşmak güzellll ne olur benim gibi ruhunuz dar olmasın ,okuyun sıkılmadan beni tek bırakmayın) manyadım ben arkadaşlar
idare ediverin artık yazıkkk ağla