selamlar ben ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum ayrıca neredeyse bir haftadır topluluk önünde konuşma telkinini de dinliyorum ancak konunun şu an için bununla pek alakası yok
şimdi soruya cevap olarak hafifleme hissettim mi ? evet
uzun bi zamandır hatta neredeyse kendimi bildim bileli insanlardan çok rahat bi şekilde nefret edebilen bi karaktere sahiptim olur olmaz şeylerden insanlara kızar anında nefret eder kin tutardım neredeyse 3 gün çnceydi sanırım gece yatarken aklıma bi kaç kişi geldi haliyle nefret ettiğim arkadaşımla hep kendini ve hayatımızdaki diğer tüm insanları affetmenin önemini konuşuyorduk ki arkadaşım yoga ve meditasyon ve ayrıca kişisel gelişim konusuyla da uzun zamandır uğraşıyo onunla yaptığımız sohbetlerden de öğrenmiştim insnaları ve kendini affetmenin önemini ama hiç becerememiştim her kendime soruşumda (bu mp3 leri dinlemeden önceki normal hayatım da) düşündüğüm insnadan daha da çok nefret ettiğimi ona daha fazla kin tuttuğumu hatırlarım ancak dediğim gibi geçen gece yatarken aklıma bi kaç isim geldi ve kendi kendime onları affedip affetmediğimi sordum ve içimdeki bşr başka kişiyle konuşuyormuşcasına aldığım cevap evet ti ve ben bu evet lafını her duyuşumda derin bi nefes alıp bırakıyodum tabi bu nefes olayını dün farkettim ve aynı gece devam ettim aklıma gelen herkes için seni affediyorum, onu affediyorum gibi sözlerle devam ettim ve içimde bi huzur vardı en son olarak da bi ka çgündür kendi kendime devamlı kendimi affettimmi diye soruyorum ve cevabı da her seferinde hiç zorlanmadan evet oluyo şu an bunu yazarken bile derin bi nefes aldım
cdlerin bir çok etkisi gibi bunu da yaşadım ardı ardına okduğum her konuya mesaj atmaya çalışıyorum ilk başlarda pek yeltenmedim buna sonuçta ilk günden emin değildim hiç bi şeyden ki zaten ilk etkiyi 3. veya 4. günümde dik yürüdüğümü fark ettim ancak yine de beklemek istedim şimdi etkilerden eminim neredeyse 1 ay olacak bazı sebeplerden dolayı uzun tuttum özellikle ego ve suçluluk telkinlerini ve beni bu sıralar tek ayakta tutan şeyler bu telkinler buna eminim bunu da paylaşmak istedim tekrar bu site ve bu tip bir paylaşım olanağı sağladığınız için teşekkür ederim...