Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2008, 01:11 AM   #36 (permalink)
matlatari
Teğmen

Tesekkür: 1
54 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matlatari is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Dik Yürüme Anketi

ben dik durma konusnda büyük problemi olan bi insandım resmen kamburdum ve bu benim için aşırı derecede kötü bi durumdu hatta bi dönem artık dik olamayacağımı kabul ettim ancak daha telkinlerimi dinlemeye başladığım 3. veya 4. gün bunun inanılmaz bi şekilde düzeldiğini ve artık dik durduğumu fark ettim ilk başlarda hafif eğilmeler yaşıyodum ancak devamlı içimden bir ses sen artık kambur değilsin dik durucaksın kafanı kaldır ve ileriye bak diyodu şu an için bir tek yemek yerken eğiliyorum haliyle yoksa zor oluyo :) ama şu an ilk başlarda dediğim gibi inanılmaz gelmiyo artık çok rahat bi şekilde inanıyorum buna zamanında telkinin gücü ile ilgili biraz bilgim vardı ancak bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim gerçekten çok başarılı işler çıktı sonuşlarını görebilmek muhteşem bi şey ve şu an dik yürümek benim için mikemmel bir motivasyon çok çok teşekkür ediyorum her mesajımda ediyorum ancak yine de az olduğunu da biliyorum sayenizde şükretmek nedir onu bile öğrendim....