Mutluyum...
Sanki üstümden karlıdağ kalktı gibi...Sanki içimdeki,beni kemiren kuş,gitti...
Bugün basarili bir Deep Peat çalışması yaptım...Ve sonuç mükemmel oldu...Bu siteye girme amacım kilo vermekti...Sonra o amacı bırakmıştım...Ama kaç aydır,hiç kilo almıyordum,hemde çok fazla yememe rağmen...Ama kiloda vermiyordum...Ve bu konuya el attım...
Öğlen kas testini yaptım ve şaşırtıcı bir şekilde,kilo vermeyi istemediğimi gördüm...Bilinçaltımda kilo vermeyi istemiyordum...
Bunun nedenlerine inmeye başladım,annemden dolayı oluşan birşeymi diye baktım ve şaşırtıcı bir şekilde ondan kaynaklanmadığını gördüm...(sevinebilirsin Mustang hatun:),gerçi bir kısmında senin etkilerin yok değil)
Lise2'deki ve lise3deki ruh halim sonucunda oluşan bir tepki olduğunu keşvettim...Ben o zamana kadar asla kilo almadım ki ciddi kilo alamama problemlerim vardı...Vücudum üzüldüğüm için tepki olarak,kilo almaya ve kendimi sevmeyeye başladı...Kendimi yetersiz hissettiğim için,daha çok kilo alıp,daha zorlandım...Bu sefer diyetlere başladım...Her başarısız olduğum zaman daha kötü oldu herşey...Bu arada dışarıdanda,çok kilo aldın biraz ver gibi telkinler duyunca daha zor oldu herşey...
Bu akşam bu konuyu masaya yatırdım ve Deep Peat yaptım...Çok başarılı olduğunu düşünüyorum çünkü aynı kas testini yaptığımda,içimdeki blokeleri kırmıştım...Artık o olaya karşı kayıtsızım,ve kilo vermeyi,incelmeyi beynimle istiyorum...Eminimki çok kısa sürede,eski o sorundan önceki halime dönüş yapacağım...Ve hayatım boyunca ince ve sağlıklı durumdayım artık...Yarın o konunun bende yarattığı ikinci sorunuda çözeceğim...Ve yedi yıllık anksiyeti serüvenimin baş halkası,benim bu kadar kötü ruh haline girmemi sağlayan lise dönemimi ve o dönemin bende yarattığı temel sorunları bırakmış durumda olacağım...
Ben bu aralar forumda fln,bu teknikleri fln merak edenleri görüyorum...Gerçekten çok başarılı teknikler arkadaşlar...Sedona ve deep peat'ı bende çok fazla tavsiye ediyorum...EFT'de güzel bir yöntem...Ama ben Eft ile fazla derine inememiştim açıkçası...
Yazın incecik bedenimle,upuzun alev saçlarımı dalgalandırarak süzüle süzüle yürüyeceğim