Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2008, 04:03 PM   #8 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 18 yıllımın özeti

canım benim..

bu şiir yarışmasında göreceğin şey kazanmak değilmiş evet ama;
geçmişine sevgiyle bakmayı öğrenmişsin ki asıl kazanmak budur bence..

geçimişinden alman gereken derlerin yarışması olmuş bu ve sana kendine güvenince her şeyin ne kadar eğlenceli olduğunu kanıtlamış..
yani sen kazandın..

şimdi yaşamının sorumluluğunu alcaksın ve hayatının en güzel şiir tadında olması için çalışacaksın..
sevgiler..

Alıntı:
cancazim Nickli Üyeden Alıntı
şiir okuma yarışmasının sonuçları belli oldu ben kazanamadım ama pes etmedim yola devam yapabileceğim daha çok şey var... ilk ve orta okulda böle sosyal aktivitelern eğlenceli olcanı bilseydim biraz sorumluluk alır ve kendime güvenip girrdim ama olsun geç olsunda güç olmasın