Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2008, 07:21 PM   #39 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum

sezenncim partine geçte olsa katıldım şükür..
seni çok ama çok tebrik ediyorum..harika gidiyorsun maaşallah..hem kilo vermişsin hemde sigaradan kurtulmuşsun.. super
genelde bırakıldığında kilo aldığı söylenir..gerçi ben içerken alıyorum..bırakınca veriyorum...çünkü bişeyler yemeden içemiyorum..ağız tadım değiştiği için sanırım..yada dişlerimi fırçalamam gerekiyor..garip bir içiciyim anlayacağın...daha da garibi hastayken de içmem..gebeliğimde de içmedim..bırakmayıda hiç düşünmedim.. istersem bırakacağımdan eminim..
bazen içmeyim diyorum..zararlarını yazan yazıları görünce hayatta okumam..kafama takmamak için..biliyorum okursam tesirinde kalırım..ve kafamda kurmaya başlarım..psikolojik olarak hastalanırım..evet biliyorum biraz saçma olacak belkide ama,her sigaranın ardından meyve yerim,yada ballı tarçın içerim..bunların sigaranın vermiş olduğu zararı alıp götürdüğünü imgelerim..
yahuuu zevk aldığım kaç şey varki zaten şu hayatta..biliyorum belkide bunlar kaçış..ama olsun..ben yapmasamda yapanları alkışlamayı biliyorum en azından..
bak buda birşey(nasıl sıyırdım ama)